FŐZŐTANFOLYAM

...egy 1600-as évekbeli firenzei villában.

A főzés nemcsak egy konyhai munka hanem lehet kellemes időtöltés, kreatív tevékenység, de még szórakozás is! Ha ehhez hozzáteszünk egy különleges környezetet akkor megkaptuk a végeredményt: firenzei főzőtanfolyam.

Egy nagy családi villának a 75 nm-es konyhájában, a tulajdonossal együtt fog készülni a toscan vacsora!
Nem egy étterem konyhájáról van szó, hanem egy igazi toscan család életében pillanthatunk be akik tulajdonában van ez a villa 1839-től kezdve.
De előtte a villa kertjében fogják összeszedni a főzéshez szükséges zöldségeket.
A tananyag: első fogás, második fogás körettel, desszert.

Első fogásnak az olasz konyha elmaradhatatlan része a tészta készül: tagliatelle (tojásos hosszú metélt), vagy ravioli (töltött tészta), esetleg egy risotto. Második fogásnak különböző húsfajtákból lehet válogatni, mint marha, borjú, sertés, nyúl vagy igény szerint bármi más is.
Befejezésnek egy desszert. Utána ezt a sok finomságot a villa ebédlőjében ahol a család is étkezik vagy nyáron a kertben megteritett asztalon lehet elfogyasztani.
 
     
   
     
 

Árak

  • 2 fő 330,- Eur
  • 4 fő 520,- Eur
  • 6 fő 720,- Eur
  • 8 fő 915,- Eur
  • 10 fő 1100,- Eur
VACSORA főzőtanfolyam nélkül 65,- Eur /fő.
A menü: 3 előétel, 1 első fogás, 1 második fogás 2 körettel, 1 desszert. Víz, fél üveg házi bor fejenként, egy pohár desszert bor a végén, kávé.
 

Pizza sütés

Csak nyáron lehetséges a villa 1700-as években épült kerti kemencéjében.
A szükséges paradicsom szintén a villa kertjében lesz leszedve. A pizzan kivül készül még egy desszert is. Víz, fél üveg házi bor/fő, egy pohár desszert bor
45,- Eur /fő