Magamról

A Toszkanai Tartomány törvényei szerint (1995.julis 19. sz.80) idegenvezető: az a személy, aki foglalkozásának keretében elkísér csoportokat vagy privát személyeket azzal a céllal, hogy bemutassa nekik a területen található történelmi, művészeti, műemlék jellegű, tájképi nevezetességeket és felhívja a figyelmet a területen található termelési erőforrásokra.

Tihanyi Kinga - Idegenvezető

Mobil: +39 / 3480387519
E-mail: info@firenzeiutazas.hu

Szombathelyen születtem 1972. április 20-án és 1996. óta itt élek férjemmel és két gyönyörű kisfiammal. Ha szeretnék igazán megismeri Firenzét, ha szeretnének családjuknak egy élménnyet ajándékozni, ha bármilyen kérésük vagy kérdésük lenne, forduljanak hozzám bizalommal!

Ez tehát az én feladatom, hogy Önök teljes képet alkothassanak Firenzéről. Hogyan jutottam idáig? Tanulni, tanulni, tanulni. 2001-ben volt egy előválasztás helyi idegenvezetők képzésére. Miután oda bekerültem, két évvel később elvégeztem az Európai Gazdasági Közösség által finanszírozott és a Megye által szervezett idegenvezetői iskolát. Sokat kell(ett) tanulni, de megérte.