Kezdőlap Kapcsolatfelvétel Oldaltérkép
Magamról
 
Aktuális programok
A Toszkanai Tartomány törvényei szerint (1995.julis 19. sz.80) idegenvezető: az a személy, aki foglalkozásának keretében elkísér csoportokat vagy privát személyeket azzal a céllal, hogy bemutassa nekik a területen található történelmi, művészeti, műemlék jellegű, tájképi nevezetességeket és felhívja a figyelmet a területen található termelési erőforrásokra.

Ez tehát az én feladatom, hogy Önök teljes képet alkothassanak Firenzéről. Hogyan jutottam idáig? Tanulni, tanulni, tanulni. 2001-ben volt egy előválasztás helyi idegenvezetők képzésére. Miután oda bekerültem, két évvel később elvégeztem az Európai Gazdasági Közösség által finanszírozott és a Megye által szervezett idegenvezetői iskolát. Sokat kell(ett) tanulni, de megérte.

Szombathelyen születtem 1972. április 20-án és 1996. óta itt élek férjemmel és két gyönyörű kisfiammal. Ha szeretnék igazán megismeri Firenzét, ha szeretnének családjuknak egy élménnyet ajándékozni, ha bármilyen kérésük vagy kérdésük lenne, forduljanak hozzám bizalommal!

További jó navigálást kívánok!
Tihanyi Kinga

KAPCSOLATFELVÉTEL

Mobil:
+39 / 3480387519
E-mail: info@firenzeiutazas.huFŐZŐTANFOLYAM
...egy 1600-as évekbeli firenzei villában.
A főzés nemcsak egy konyhai munka hanem
Bővebben »
BORKÓSTOLÓ
A régi Monte Croce területén, ami először a Guidi bárok majd Firenze Püspökének a tulajdonában volt a Pazzi család megépítette saját kastélyát
Bővebben »
Szivarkóstoló - SIGARO TOSCANO
A toscan szivar 1818-ban született Firenzében mégpedig egy váratlan nyári záporeső következtében: elázott egy halom
Bővebben »
GOLF
10km-re a B&B Kingától található egy 1992-ben nyitott csodálatos golf pálya amely megnyitása után egyből Olaszország legexkluzivabb pályája lett.
Bővebben »
FACEBOOK
  
Bővebben »
HÍRLEVÉL
Név:
E-mail:
 
 
 
Magamról Általános tudnivalók Firenze története Bor&Bruschetta ház Kinga Firenzei útvonalak Képgaléria Vendégkönyv
Copyright © 2009. Tihanyi Kinga. All rights reserved.
www.ysolutions.hu